Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Lindholmen Science Park på Samhällsäkerhetsmässan

23 november 2015 (Hela dagen) till 24 november 2015 (Hela dagen)
Mötesplats Samhällssäkerhet, Kistamässan
Missa inte att Lindholmen Science Park är med på Mötesplats Samhällssäkerhet den 24e - 25e november, på Kista mässan, program som deltar i Lindholmen Science Parks monter är Security Arena, Göteborgs Universitet/URBSEC, PRICTA och TUCAP.

Mötesplats Samhällssäkerhet erbjuder kunskapsutbyte och samverkan för centrala myndigheter, länsstyrelser, kommuner, landsting, organisationer och företag som arbetar med samhällets säkerhet. Forumet, med konferens och parallell utställning, handlar om att utveckla samarbetet mellan aktörer inför, under och efter olyckor och kriser. 

Program i Lindholmen Science Parks monter (E01)

Den 25 november kommer en paneldebatt/ett offentligt samtal att genomföras i montern. Detta under rubriken Cyber Security. Det är Jon Karlung, VD/Bahnhof, en man med stor kunskap om medborgarintegritet/säkerhet och Dan Larsson, säkerhetsexpert med många års erfarenhet som analytiker på FRA som diskuterar detta ämne.

Samtalet kommer att modereras av Christopher Kullenberg från Göteborgs Universitet, utnämnd till årets svensk för några år sedan för sin roll att genomföra demokratistödjande aktiviteter i bl.a Egypten under den ”arabiska våren”.

Denna aktivitet kommer att genomföras kl 10.40, onsdagen den 25 november.

För mässans fullständiga program besök www.Samhallssakerhet.se.

Har du inte biljett men vill gå, anmäld dig här på Mötesplats samhällssäkerhets webbsida.

För mer information kontakta Ola Stensby

Arrangeras av Security Arena.